Hajdúszoboszlói Városgazdálkodási Nonprofit Zrt.

HÍREK
FELHÍVÁS

Tisztelt hajdúszoboszlói Lakosok!

 

Hajdúszoboszló Város Önkormányzata együttműködve a Hajdúszoboszlói Városgazdálkodási Nonprofit ZRt–vel, LED-es közvilágítási mintaprojektet létesített. A projekt célja, hogy bármilyen LED-es korszerűsítést megelőzően, egy meggyőző és gyakorlatban is pozitív költségmegtakarítási és elégedettségi eredmény álljon rendelkezésünkre, mielőtt a városi közvilágítás teljes, vagy részleges átalakítására vonatkozóan kezdeményezést nyújtanánk be a testülethez.

 

A tesztelés eredményes lefolytatása érdekében, a szakértők által kijelölt 3 útszakaszon 15-15 db korszerű LED-es világítótest került felszerelésre.

 

Az érintett utcák a következők:

 

  1. Móricz Zsigmond utca
  2. Ady Endre utca, a Vadas utca – Nap utca közötti szakasza
  3. Hajnal utca

 

A mintaprojektben 5 közvilágítással foglalkozó vállalkozás vesz részt, mindegyik utcánként 3-3 db lámpatestet szerelt fel.

A felkért szakértő a lámpatestek cseréje előtt elvégezte azokat a méréseket, amelyek alapján objektíven meghatározható az adott útszakasz megvilágításának minősége.

A jelenleg működő LED-es lámpatestek esetén ugyanezen mérések megmutatják, hogy hogyan változott az adott útszakasz megvilágítása.

 

Számunkra az objektív paramétereken túl kiemelten fontos, hogy Önöknek, mint városlakóknak, mi a véleményük az új világító testekről, a közvilágítási komfortélményről.

 

  • Véleményük szerint a korábbi, vagy a jelenlegi világítás a jobb?
  • A korábbi, vagy a jelenlegi megvilágítás tűnik természetesebbnek?
  • A felszerelt lámpatestek jól megvilágítják-e a járdát?
  • Szívesen vennék-e, ha hasonló korszerűsítésre kerülne sor a város más területein is?

 

Amennyiben megosztja velünk véleményét 2017. augusztus 31-ig az info@szoboszlovarosgazda.hu e-mailen, nagyban segíti munkánkat!

2017-07-20

Ma én várok gazdira

Városunk gazdátlan kutyusai várják az örökbefogadni vágyókat!

Időjárás városunkban


Mai névnaposaink

Piroska

A Mi városunk képekben

Hajdúszoboszló szépségei a Városgazda szemével